Spwink...Spwink

Saturday, December 31, 2011

~his family~

~Assalammualaikum~

dah lama tak update blog ni... busy sgt dgn life kt USM ni... *ayat nk poyo...
padahal busy xde teruk mane pun... cume byk ke sana sini since tempt dh besar and xde transport jd berjln kaki je... jadi mase byk hbis dekt jalan kaki tu hah... *penat aku tp kurus ye idok jugerr... lol

post kali ni aku nk cite pasal pglmn awkward aku dekat muar... benda ni spontaneous je sbnr yer... encik ikhwan da doughnutz dah lame ajak aku pergi muar sbb ade wedding... wedding cousin dyer... ade few pictures je sbb aku trase sgt awkward dgn segala bnde... 

i might look friendly but i ain't friendly... i might look like very easy to approach people but yet i am very shy... i might look like i'm a talkative person but actually i'm very quiet... i might look like i have so much confident but basically i'm not... 

parents si"dia" pun sgt sporting... bolehla bergaul n bergelak ketawa... *tp mmg seriously aku SEGAN giler... siblings si"dia" pun sgt BEST!!! sgt sporting... rse cool plak... *tetibe rse mcm adik beradik sendri... hehehe... it's fun to be able to laugh out loud dgn siblings dyer... mmg masuk kepala la... hahaha thanks abg long, baby n ihsan... you guys ROCK!
akhirya... aku berjumpa jugak dgn kebanyakkan cousin-mazen dyer y selame ni aku kenal dr laman sosial je... *cewahhh...
they are so cool!!! so damn sporting!!! hahahaha... fun... *padahal puas kne sakat... hahaha... diorang layan aku dgn sgt baik... ramai sgt aunties and uncles y aku kne kenal... hahaha... *whaddayaexpect? 12siblings all together... 

i think for now... enjoy the pictures!!! *padahal sikit je pun

ini gambar dgn mak teh si"dia"

opkos la ngan beliau kan? same color x? hahaha... lari tema from the wedding lg...

kebetulan tarikh wedding ni tarikh anniversary parent si"dia"... pak cik pun tgh seronok nk bukak hadiah

romantik tau... ibu si"dia" buat album gmbr kawen mse mude2 dlu... peeewwwiittt...

*sorry mak teh... gmbr over ckit... hahaha... ni time basuh pinggan mngkuk lps kenduri kawen... *brutal yer aq
mase tgh kemas2 nie sbnrye blackout kt dis part of muar... gedik plak kn encik TNB ni nk maen blakout2 time org nk mengemas lepas kenduri... terpaksa la gune lmpu kete buat sementara... y x puas ati yer... umah blakang ade je eletrik hah... jeles leettteewwww encik TNB tu... pastu dahla sejuk giler dgn angin kuat yer... bkn sepoi2 bhase dh... x berbahasa dh ni... =.="

hahaha... ni ambik mse dkt kdai mkn lepas operasi mencuci n mengemas... *lapo giler *si"dia" malu sbb kiteorg ambik gmbor dpn kazen2 dyer... miahaha

3 generation n half... hahahaha... aku, ibu si"dia" n nenek!!! y budak kecik comel tu sophia nme ye... anak mak dek... *another auntie opkos... hahahaha

hahaha... ni cme tukar org jer... si"dia" pun masok sbb org suruh... malu leettteewwww... hahaha 
y paling best mse pergi kenduri ni adlh bile sanak saudara si"dia" y blum mengenali aku tye dekat mak cik2 or nenek si"dia",  diorg akan jawab "itu bakal anak saudara", "itula bakal cucu saya" hek3... style la... 44kali aku blushing sbb dgr ayat tu... miahahaha... well... walaupun penat tp seronok sgt sbb dpt tgok another side of him... hehehe...

6 comments:

محمد إخوان said...

Sweetnye yu'ollss...
hope korang berkekalan. AMIN!!

Hanafi Madzlan said...

booo. komen aweks punya entry. haha
aminnn2 btw

BaLL_Kiss said...

wwaaahhhh!!!!! best nyer dia dh jmpa bakal mak mertua..heehehe

deeba said...

aloooo sweet nye tirah..hope korg berkekalan..=)

محمد إخوان said...

Eh! laaa...tak peraasan lah ali. penat aku wish. rupanya entry awek sendiri. :p

ieqa said...

Seronok tengok, hopefully berkekalan.
InsyaAllah :)